fbpx

Maestus - Deliquesce

Maestus - Deliquesce

Maestus stammer fra Portland i staten Oregon, blev vakt til live i 2013 og udgav selv deres debutalbum ”Voir Dire” to år senere. Sidste år skrev bandet kontrakt med Aural Musics label code666, og sender nu det første album fra det samarbejde, ”Deliquesce” , på gaden.

Albummets spilletid på 50 minutter er fordelt på kun 4 numre, så amerikanerne har virkelig givet sig selv tidsmæssig plads til udfoldelse. I det godt 15 minutter lange startnummer lægges der ud med melodiske keyboards, som skaber en lidt svævende atmosfære. Den bliver ret brutalt afbrudt af rigtig tung Metal, som ledsages af en virkelig dybt growlende vokal, som får mig til at tænke på Daniel Droste fra Ahab – en absolut positiv ting. Nummeret virker ikke så voldsomt som hos de tyske kolleger, for klavermelodierne tager toppen af tyngden. Det melodiske og den tunge Doom skiftes til at præge nummeret, og det lykkes for Maestus at skabe en vis alsidighed i musikken.

Efter denne positive start fortsætter ”Black Oake” med de samme elementer, men tyngden er ikke helt så massiv som før. Bandet fortsætter med at lade udtrykket veksle mellem melodi og dyb tyngde, ikke blot i dette nummer, men også i de to sidste. De enkelte sekvenser fungerer okay, men i længden er resultatet for ensformigt. Det kan lyde paradoksalt, når der skiftes mellem forskellige temaer; problemet er, at der veksles mellem de samme typer af elementer. Det gør tingene forudsigelige, og til slut direkte kedelige. Derfor har jeg svært ved at se albummet nå den store udbredelse.

Tracklist:
1. Deliquesce
2. Black Oake
3. The Impotence of Hope
4. Knell of Solemnity
Samlet spilletid: 50:00

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Maestus
  • Album titel: Deliquesce
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Code666
  • Samarbejdspartner: Aural Music
  • Genre: Doom Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.