fbpx

Lyfthrasyr - The Engineered Flesh

Lyfthrasyr - The Engineered Flesh

Når man blander Metal med symfoniske elementer er resultatet ofte domineret af det orkestrale, og resultatet retter sig oftest mod tilhængere af de mindre voldsomme fortolkninger af Metal-universet. At stilmixet også kan falde brutalt ud, beviser dette album fra Lyfthrasyr, som trods det nordisk klingende navn stammer fra Tyskland. Bandet har mere end 10 år på bagen, og albummet er bandets tredje.

At man mener det alvorligt med brutal Metal, høres allerede i åbningsnummeret: Trods elektroniske lyde og klavermelodier står det hurtigt klart, at hovedelementerne stammer fra Death Metal scenen. Det kommer til udtryk gennem voldsomme hug til guitarerne, som supplerer den herligt brølende vokal fra sangeren Aggreash. Selv om begge dele er skarpe og hårde, er det trommernes voldsomme tempo der giver nummeret det største skud power.

På resten af skiven fortsættes der med Metal-elementerne, mens det symfoniske varieres, så der både frembringes sarte klavermelodier og større arrangementer med pomp og pragt. I første omgang savnede jeg variation i numrenes opbygning, men ret hurtigt stod det klar at der bruges mange forskellige byggeklodser. Og fordi musikken spilles helhjertet uanset hvilken stil der lige dominerer, falder resultatet meget bedre ud end gennemsnittet for den slags blandingsprodukter. Så selv om jeg godt kunne bruge en smule mere varieret produktion, har Lyfthrasyr fat i noget af det helt rigtige. 

Tracklist:
1. The New Era of Immortality
2. Soul Transition Interface
3. Technological Singularity
4. Evolution
5. Mind Simulator
6. Preserved Identity
7. Wisdom in the Loop
8. Life Overdose

Samlet spilletid: 41:04

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Lyfthrasyr
  • Album titel: The Engineered Flesh
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Alive Records
  • Samarbejdspartner: Sure Shot Worx
  • Genre: Death Metal, Symphonic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.