fbpx

LLNN - Unmaker

LLNN - Unmaker

Efter ”Loss” og ”Deads” fra hhv 2016 og 2018 vender københavnske LLNN tilbage med deres tredje album, og igen er et enkelt ord nok til at udgøre titlen: ”Unmaker”. Albummet er produceret af Jacob Bredahl i Dead Rat Studio, og udkommer på Pelagic Records.
I pressematerialet beskrives albummet som ”utilgivende” … Det er ikke forkert, men må siges at være noget af en underdrivelse. De 10 numre giver nemlig mest af alt indtryk af, at de forsøger at udslette både lytteren og alt, hvad der ellers kommer i vejen for dem. Og det sker vel at mærke ikke i form af en højhastighedstornado, som når f.eks. Marduk prøver på det samme. LLNNs musik har den samme tyngde, som kendes fra Doom Metal, men serveres med et eftertryk som for at sikre, at alt trampes ned under jordoverfladen.
En væsentlig del af stemningen skabes af synth-elementer, der udfører flere opgaver: I flere numre skaber de store, filmagtige sekvenser – Det giver ikke blot numrene en stor scene at optræde på, men indhyller dem også i en mørk stemning. Men bidragene er ikke kun dystre, for flere steder bløder tangenterne tingene en lille smule op med glimt af melodi.
Med sin uhyre brutale og lidt lukkede facon vil ”Unmaker” ikke være for alle, men det er heller ikke meningen! Hvad der mangler i variation og bredde, kompenseres rigeligt af albummets helstøbte og gennemførte udtryk. Resultatet er på én gang truende og fascinerende, og fortjener opmærksomhed.

Tracklist:
1. IMPERIAL
2. DESECRATOR
3. OBSIDIAN
4. VAKUUM
5. SCION
6. INTERLOPER
7. DIVISION
8. FORGER
9. TETHERS
10. RESURRECTION
Samlet spilletid: 39:58

Yderligere information

  • Band/Kunstner: LLNN
  • Album titel: Unmaker
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Pelagic Records
  • Samarbejdspartner: AUDIBLE PR
  • Genre: Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.