fbpx

Lights Out

Det er lidt underligt at modtage en CD til anmeldelse, og umiddelbart derefter erfare på internettet, at bandet er gået i opløsning. Dette er tilfældet for Pennsylvania-kvartetten Fall River, der lige nåede at udgive debutalbummet ”Lights Out”. Disse veganere, bestående af tre mænd og en frontkvinde, lægger sig i kølvandet på canadiske Fuck The Facts; ikke så meget musikalsk men mere på vokalsiden, hvor Alison Belavance minder en hel del om Mel Mongeon fra Fuck The Facts – nogle gange skulle man tro det var én og samme kvinde. Dette er dog intet problem for denne anmelder, da Mel Mongeons, og dermed også Alison Belavance’, vokal er rigtig fed.
Musikken på ”Lights Out” er derimod langt mere nedtonet end den man hører fra Fuck The Facts. Skal jeg hive en pendant frem til musikken, så må det være New Orleans-mastodonterne Down.
En stor del af dette album er meget Down-agtigt, især i guitarriff afdelingen. Men Fall River byder også på mere eksperimenterende metal rock uden så meget melodi, og med et hav af breaks.
Produktionsmæssigt fejler denne udgivelse intet, dog er der heller ikke det store at skrive om, da der ikke bydes på andet end en pæn standard produktion – mere er der ikke at sige om det.
Samlet set må jeg sige, at kan man lide Fuck The Facts og Down, så skulle man måske prøve at tjekke Fall River ud. Jeg syntes vældigt godt om dette album, også selvom der ikke opfindes dybe tallerkener eller det, der ligner herpå. Kort sagt; en god omgang metal rock.

Tracklist:
01. My Heart The Beggar
02. The President Has Been Kidnapped By Ninjas
03. I’m Not A Big Fan Of Parentheses
04. If We Knew Then What We Know Now
05. The Boards
06. Cash Out
07. This Room’s A Revolution
08. Dead Ends And U-Turns
09. Hands In The Air
10. DNA Of A Liar
Samlet spilletid: 25:41


Revolution Music vil gerne takke Schizophrenic Inc. for tilsending af dette album.

Yderligere information

 • Band/Kunstner: Fall River
 • Album titel: Lights Out
 • Karakter: Karakter: 4.0
 • Pladeselskab: Thorp Records / Schizophrenic Inc.
 • import skribent: Reinhold
 • import info: Fall River
  Thorp Records
  Genre
  Metal rock
Mere i denne kategori: « New Lexicon Imaginative »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.