fbpx

Kreator - Gods Of Violence Fremhævet

Kreator - Gods Of Violence
Jeg har altid værdsat Kreator som ét af de allerfedeste Thrash Metal bands, og ihvertfald det bedste fra Tyskland. Bandet har jo ikke lavet noget decideret dårligt, men albums som ”Cause For Conflict”(1995) og ”Outcast” (1997) er jo bestemt ikke fødte klassikere. Så er der jo ”Endorama” fra 1999, som var lidt af en afstikker med et næsten fuldblods stilskift til Gotisk Metal, som mange så som en fadæse, mens jeg selv faktisk godt kunne lide den noget anderledes stil. Nuvel, bandet fandt hurtigt tilbage til stilen med albummet ”Violent Revolution” (2001) og senest med ”Phantom Antichrist” (2012) som jeg personligt synes var deres bedste! 
 
… Indtil vi fik ”Gods Of Violence”.
 
Albummet starter med den fede intro ”Apocalypticon” med marcherende trommer og orkestrale arrangementer, hvilket leder os til ”World War Now” som er et typisk Kreator nummer med fuld skrue på. ”Satan Is Real” er lidt mere midt-tempo med ro på, men stadig super fedt. Total thrash-i-skallen-nakke-smæk får vi på nummeret ”Totalitarian Terror, så man er helt færdig i nakkemusklerne. ”Gods Of Violence” starter med akustisk intro tilsat lidt citar og harpe, og så fyrer de den ellers af på bedste Kreator vis, samtidig med en masse lækre guitar harmonier. Og sådan går det mere eller mindre track efter track uden den mindste rysten på hånden. 
 ”Phantom Antichrist” var et forrygende album og mine forventninger til dette album var intet mindre end tårnhøje, så man kunne frygte, at Kreator ville have svær ved  at leve op til dette....BIP!! - Wrong answer! - Jeg kan ikke mindes Kreator nogensinde har været så godt, så varieret og så melodiøst -  hør bare afslutteren ”Death Becomes My Light” – helt forrygende. Numrene er storslåede, Mille’s vokal er blændende og alt i alt er det et fantastisk album det her, og jeg har svært ved at se det skulle bliver overgået overhovedet, så mon ikke vi allerede har fundet årets Thrash Metal album? Jeg tror det!  
 
Tracklist: 
1. Apocalypticon 1:06  
2. World War Now 4:28  
3. Satan Is Real 4:38 
4. Totalitarian Terror 4:45  
5. Gods Of Violence 5:51  
6. Army Of Storms 5:09  
7. Hail To The Hordes 4:02  
8. Lion With Eagle Wings 5:22 
9. Fallen Brother 4:37  
10. Side By Side 4:19  
11. Death Becomes My Light 7:26
Samlet spilletid: 51:48
 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Kreator
  • Album titel: Gods Of Violence
  • Karakter: Karakter: 5.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.