fbpx

Insidious Disease - After Death

Insidious Disease - After Death

Siden Insidious Disease udgav albummet "Shadowcast” i 2010 har der været ret stille omkring bandet. Det er måske ikke så underligt, for med navne som Silenoz, Shane Embury og Tony Laureano i truppen, er der meget andet at se til. Og ting tager tid, for arbejdet med materialet til det nye album, ”After Death”, har været næsten 10 år undervejs.
Det mærker man nu ikke så meget til, for i stedet for at opfinde nye stilarter, koncentrerer bandet sig om Death Metal efter klassiske opskrifter. En af disse bygger på moderat tempo tilsat passager med mere drive, men den del af repertoiret fanger mig ikke; her bliver det lidt ordinært. Så går det noget bedre, når Insidious Disease skruer op for tempoet, som det sker i ”Divine Fire” og ”Born Into Bondage”: Her er der meget mere spænding og gang i sagerne. Og begge dele øges i “An End Date With The World” og “Nefarious Atonement”, hvor der i glimt flirtes med både det symfoniske og Black Metal – her sætter Silenoz sit aftryk på musikken.
Hvor musikken holder sig på et solidt niveau et stykke over middel, er det anderledes med produktionen. Optagelserne har bandet selv stået for, mens Russ Russell har stået for mix og mastering. Det er en meget vellykket kombination, for lyden er i top med saft og kraft. Det klæder musikken, og hæver det samlede niveau en tak opad.

Tracklist:
1. Soul Excavation
2. Betrayer
3. Divine Fire
4. Unguided Immortality
5. Invisible War
6. Born Into Bondage
7. Enforcers of the Plague
8. An End Date With The World
9. Nefarious Atonement
10. Secret Sorcery
Samlet spilletid: 43:03

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.