fbpx

InHuman - Inhuman

InHuman - Inhuman

Selv om InHuman startede sidste år, er bandet ikke nyt; faktisk har det eksisteret i 13 år under navnet Anwynn. I den tid er det kun blevet til 2 udgivelser (en EP og et album), men nu er belgierne klar med deres første album efter navneskiftet.
Her viderefører de traditionen for Symfonisk Metal, som i deres udgave er i størrelsen XXL: De symfoniske elementer med kor og hele skidtet er virkelig store og flot arrangeret. Samtidig er der kælet for detaljerne, hvilket åbningen i ”Unbearably Human” er et godt eksempel på. Med så meget knald på det symfoniske er der brug for slagkraftige Metal elementer, og det er der heldigvis også. Hele raden rundt bliver der givet gas, og det rykker generelt godt.
Den vokale side af numrene varetages af sangerne Dietwin og Eline, hvor han gennemgående brøler og growler, mens hun synger rent. Det giver en naturlig kontrast, som fungerer fint; specielt i de numre, hvor de understøtter hinanden. Her passer det også godt, at de begge er ret teatralske. Til gengæld bliver det lidt for meget, når der er dialog mellem de to; så går der for meget musical i det.
InHuman gør mange ting rigtigt på denne debut; den er velskrevet, velspillet og velproduceret, og den lille overvægt af symfonisk indhold er okay. Men jeg savner nogle flere smukke og fængende melodier i stil med den superflotte ”Lullaby” – det havde gjort albummet endnu mere nuanceret og rykket karakteren opad.

Tracklist:
1. Intro
2. The Chosen Cancer
3. Clockwork in the Past
4. Unfolded
5. The Day I Died
6. Unbearably Human
7. For the Life of Me
8. No Bullet Required
9. Lullaby (Casus Belli)
10. Casus Belli
11. Home
Samlet spilletid: 46:45

Yderligere information

  • Band/Kunstner: InHuman
  • Album titel: Inhuman
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: self realease
  • Samarbejdspartner: Hifimarketing
  • Genre: Metal, Symphonic

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.