fbpx

Inbreeding Rednecks - Abnormal Life Portrayed Fremhævet

Inbreeding Rednecks - Abnormal Life Portrayed

Med fem år på bagen er esbjergensiske Inbreeding Rednecks klar til at slippe sit bæst af et debutalbum, "Abnormal Life Portrayed", løs! Bandet, hvis navn altid får mig til at trække på smilebåndet, består af fem efterhånden rutinerede herrer, som - efter numrene på "Abnormal Life Portrayed" at dømme - har brugt ret så mange timer/dage/uger/måneder/år på at opmagasinere alt godt ved amerikansk death metal fra de tidlige 90'ere, for nu at kanalisere det ud igennem deres egen skive.

"Abnormal Life Portrayed" åbnes med nummeret "Word Of Haste" og allerede dér, i første nummer, slår det mig, at de her fyre har fat i noget, som jeg personligt har savnet i death metal i lang tid efterhånden. I første ombæring kan nummeret godt fremstå som værende blot endnu et nummer fra endnu et band, der lyder som så mange andre bands. Inbreeding Rednecks er endnu et band, ja, men det lyder nu ikke som så mange andre bands. Til gengæld lyder bandet som mange andre bands på én gang. Bands, der vel at mærke regerede for 20 år siden. Paradoksalt nok lyder Inbreeding Rednecks dog ikke outdated. Tværtimod kommer bandet og dets debutalbum som friske - og tiltrængte - pust over den efterhånden overvejende integritets- og sjæleforladte death metal-scene.

De ni numre på kvintettens debut er bundsolide og eksekveres med fuld overbevisning. Torsten Holm Madsens kraftfulde vokal er ikke svækket det mindste siden hans ditto på Autumn Leaves' debutalbum, "Embraced By The Absolute", fra 1997. Kompositionerne er i det store og hele styret udenom de jævne og monotone faldgruber, og de potentielle kedelige øjeblikke som dukker op hist og her på utallige udgivelser indenfor stilarten, synes at blive holdt bestandigt på afstand.

"Misery The Agenda" og albumlukkeren, "The Law Of Man Betrayed", er - for mig - albummets klare højdepunkter. Højdepunkterne er dog mange - både i numrene og numrene imellem - og jeg kan på det varmeste anbefale at ofre lidt gryn på skiven og give den et godt hjem!

Tracklist:

1. Word Of Haste

2. An Observation

3. Eyes Of Deception

4. The Grand Misconception

5. Wilted Flowers

6. Defeated Demons?

7. Division Wreckage

8. Misery The Agenda

9. The Law Of Man Betrayed

Samlet spilletid: 33:02

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Inbreeding Rednecks
  • Album titel: Abnormal Life Portrayed
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Mighty Music
  • Samarbejdspartner: Target Distribution
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.