fbpx

Heads. - Push

Heads. - Push

Heads. er et nyt navn for mig, men trioen bestående af Ed Fraser (vokal, guitar), Chris Breuer (bas) og Nic Stockmann (trommer) har eksisteret siden 2014, og udsendte deres første album ”Collider” i 2018. nummer to i rækken kommer nu i form af ”Push”, som er produceret af Christoph Bartelt fra Kadavar.
Han har den rette baggrund til opgaven, for Heads.’ musikalske univers baserer sig på tyngden fra Sludge blandet med skæve elementer hentet i Indierock. Det betyder i praksis, at numrenes opbygning og instrumentering er enkel, og at bassen dominerer det rytmiske. På denne hægtes så forskellige guitaranslag, som regel lidt skævt, så det naturlige flow forstyrres. Det samme gælder vokalen, som nogle steder er halv talende, andre steder halvt råbende – i begge tilfælde samtidig vrængende.
Det er tydeligt, at Heads. forsøger at være udfordrende og spændende, men undervejs giver de lytteren alt for lidt igen. De skæve guitarer bliver hurtigt kedelige, og Frasers specielle vokal bliver hurtigt til et irritationsmoment. Trods mange gennemlytninger er det ikke lykkedes for mig at finde ret meget positivt i denne udgivelse, for selvom bandets mål står klart, så rammer de langt forbi. ”Push” er en af den slags udgivelser, hvor jeg som lytter føler, at jeg virkelig har spildt min tid – det afspejles i den lave karakter.

Tracklist:
1. Empty Towns
2. Weather Beaten
3. Push You out To Sea
4. Loyalty
5. Rusty Sling
6. Nobody Moves & Everybody Talks
7. It Was Important
8. A Swarming Tide
9. Paradise
10. As Your Street Gets Deserted
Samlet spilletid: 35:39

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.