fbpx

Harlott - Detritus of the Final Age

Harlott - Detritus of the Final Age

De tre første albums fra Harlott, ”Origin” (2013), ”Proliferation” (2015) og ”Extinction” (2017) udgjorde en trilogi, så da materialet til bandets fjerde album skulle skrives, startede man på blank papir. Samtidig hentede man to nye medlemmer i form af Glen Trayhern på trommer og Leigh Bartley på guitar.
De nye tiltag ændrer nu ikke på stilen, for det er stadig guitarist og sanger Andrew Hudson, der står for materialet, så australierne holder sig til den traditionelle Thrash Metal. Og som det var tilfældet på deres tidligere albums, følger bandet stilen helt i tråd med traditionerne. Det betyder, at numrene bugner af friske guitarriffs og masser af duga rytmer, mens Hudson brøler teksterne ud. Albummet er igen et eksempel på, at øvelse gør mester; alle elementer sidder lige som de skal, og produktionen er gennemsigtig uden at blive poleret.
Så jo, Harlott leverer varen, når det gælder energisk Thrash, men de leverer ikke mere end det. Selv om der er udmærkede detaljer i flere af numrene, formår musikerne ikke at sætte personlige aftryk på genren. Havde der været tale om en debut, kunne jeg forstå de sikre valg, men som et eksempel på et erfarent band, som arbejder uden begrænsninger, er ”Detritus of the Final Age” lidt af en skuffelse.

Tracklist:
1. As We Breach
2. Idol Minded
3. Bring on the War
4. Detritus of the Final Age
5. Prime Evil
6. Nemesis
7. Slaughter
8. Grief
9. Miserere of the Dead
10. The Time to Kill Is Now
Samlet spilletid: 46:08

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Harlott
  • Album titel: Detritus of the Final Age
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.