fbpx

Hammerfall - Built To Last Fremhævet

Hammerfall - Built To Last

Som bekendt lagde jeg ud i min sidste anmeldelse af Hammerfall's ”(r)Evolution” med at sige, at bandet i min optik altid har været stærkt overvurderet, og det står jeg fast ved. De er blevet kaldt plathøvle og meget andet, men samtidig har de også lavet nogle ganske udmærkede albums som ”Glory to the Brave” og ”Legacy of Kings” eksempelvis. Bandet er på gaden med deres nye og tiende album ”Built To Last”, som skulle vise sig at være bedre end forgængeren.

Skiven lægger ud med ”Bring It!” som er et ganske glimrende nummer i den velkendte Hammerfall stil; storladent Heavy/Power Metal med de velkendte hymner og melodier. ”Hammer High” fortsætter i endnu bedre stil, som er et meget flot og storslået track må jeg erkende, og det er længe siden jeg har hørt så gode numre fra Hammerfall. Enkelte steder er der indslag der har lidt af det platte islæt over sig om man vil, og det trækker ned, men det er heldigvis noget nedtonet på dette album. Der er også gjort plads til balladen ”Twilight Princess”, som er godkendt uden at være et uundværligt indslag. Generelt set er hele skiven ret fed med bedre numre end forgængeren, og er proppet med lækre guitar leads samt twin harmonier, som hører sig til.

Bandet har stadig ikke trukket en hvid kanin op af hatten, men Hammerfall er nu engang det de er, og holder fast i stilen om man kan lide det eller ej, og man må sige at numrene som helhed er en klar forbedring i forhold til den forrige ”(r)Evolution” - numrene indeholder ganske simpelt nogle bedre melodier som er langt mere iørefaldende, hvilket ”New Breed” er et glimrende eksempel på, og det afspejles i karakteren.

Tracklist:
1. Bring It!
2. Hammer High
3. The Sacred Vow
4. Dethrone And Defy
5. Twilight Princess
6. Stormbreaker
7. Built To Last
8. The Star Of Home
9. New Breed
10. Second To None
Samlet spilletid: 47:20

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Hammerfall
  • Album titel: Built To Last
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Napalm Records
  • Samarbejdspartner: Napalm Records
  • Genre: Heavy Metal, Power Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.