fbpx

Gus G. - Fearless

Gus G. - Fearless

Han har været med på den største scene som Ozzy’s guitarist fra 2009 til 2017, ydermere er han grundlægger af Power Metal bandet Firewind, som for nylig smed “Immortals” på gaden, som i dén grad var bandets bedste i lang tid. Derfor kunne man håbe at Gus. G.’s nye soloalbum “Fearless” ville have flere godter at både på, desværre viste det sig at være en fuser.

Altså, manden er jo en fantastisk guitarist, det er der ingen tvivl om, og i instrumental nummeret “Fearless” giver han den virkelig gas på den seks-strengede og viser hvorfor hans navn på metal scenen er slået fast. Melodierne herudover er desværre på det jævne, også kaldet stangvare. Pladen indeholder ligeledes et cover af Dire Strait’s “Money for Nothing”....ret ligegyldigt og intetsigende for mit vedkommende.

Så en plade på det jævne, hvor man dog stadig må bøje sig i støvet for den gode Gus G. og hans åbenlyse talent. Det er bare alt for pænt radiovenlig rock til min smag som på ingen måder får mit pis i kog, et godt eksempel er nummeret “Mr. Manson” - møgkedeligt track som man får lange løg af, og det hele ender med en plade, der hurtigt går i glemmebogen. De tre stjerner er alene for mandens fænomenale guitarspil.

Tracklist:
1. Letting Go
2. Mr. Manson
3. Don't Tread On Me
4. Fearless
5. Nothing To Say
6. Money For Nothing
7. Chances
8. Thrill Of The Chase
9. Big City
10. Last Of My Kind

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Gus G.
  • Album titel: Fearless
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: AFM Records
  • Samarbejdspartner: Afm Records
  • Genre: Hard Rock, Heavy Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.