fbpx

Enforcer - Into The Night

Earache spytter tilsyneladende den ene Heavy Artillery-udgivelse efter den anden ud på ny for tiden. Det engang så banebrydende selskab har i al fald sat sitstempel på svenske Enforcers debutalbum, ”Into The Night”, nu. Albummet, der oprindeligt udkom i 2008, hører til blandt de magre genudgivelser fra Earache. Her er hverken bonus tracks eller andet guf for samlere. Earache har blot gjort albummet tilgængeligt igen.

Fem år er måske lige kort nok tid til at et album som ”Into The Night” bliver en sjældenhed, men omvendt er tidspunktet meget passende, idet Nuclear Blast i skrivende stund udgiver svenskernes tredje album, ”Death By Fire”. Summa summarum; skulle ”Death By Fire” få folk til at søge efter debut’en, så er den nem at finde… igen.

Meget er sket siden ”Into The Night”. Enforcer spillede ganske upåklageligt på debutalbummet, men med tonerne fra ”Death By Fire” frisk i erindringen, må Enforcer anno 2013 siges at være niveauer højere end Enforcer anno 2008.

På ”Into The Night” beviste svenskerne deres værd som kompetente musikere og i særdelshed semi-guitar ekvilibrister. Sidstnævnte er det instrumentale nummer ”City Lights” et ganske godt eksempel på. MEN… ”Into The Night” mangler den slags kompositioner, der fra første færd sætter sig godt og grundigt fast i ens hukommelse og – i bedste fald – får ens næve til at hejse til vejrs per automatik! Jeg kan godt finde fragmenter af sådanne kompositioner på ”Into The Night”, men jeg skal lede efter dem, og det er ikke meningen.

”Into The Night” var – og er – en jævn debut fra et band, der nu – fem år efter – har bevist, at de har rigeligt at byde på. Giv skiven et lyt, hvis ikke du kender den, men lad den ikke præge dit forhåndsindtryk af ”Death By  Fire”.

Tracklist:

1. Black Angel

2. Mistress From Hell

3. Into The Night

4. Speed Queen

5. On The Loose

6. City Lights

7. Scream Of The Savage

8. Curse The Light

9. Evil Attacker

Samlet spilletid: 35:06

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.