fbpx

Electrocution - Psychonolatry

Electrocution - Psychonolatry

I 1990’erne markerede italienske Electrocution sig især med deres debutalbum ”Inside The Unreal”, men selv om bandet eksisterede frem til 1997, forblev albummet et enebarn. Det blev der rettet op på i 2014, efter at sangeren Mick Montaguti havde gendannet bandet med ny besætning. Nu kommer så ”Psychonolatry”, som er det andet udspil fra det gendannede band.

Jeg må indrømme, at de første gennemlytninger var ret skuffende; selv om der er udmærket gang i italienernes Dødsmetal med hurtige guitarløb og en udmærket brølende vokal, så fremstod albummet som energisk, men temmelig ordinært – jeg var ved at forberede mig på endnu en udgivelse i bob-bob klassen. Men med tiden ændrede billedet sig, specielt et stykke henne på ”Psychonolatry”; her begyndte elementer i numrene at virke mere interessante, ikke mindst takket være en glimrende produktion. Den giver mulighed for at nyde den virkelig lækre guitar i ”Warped” og de flotte basgange i ”Misanthropic Carnage” – I det hele taget viser bandet høj teknisk klasse. Det gør de også i “Divine Retribution”, hvor de virkelig spiller som om der var et eller andet, de skulle hævne – der blæses afsted i højt tempo, mens vilde løb på strengene kendetegner indsatsen.

Mine oplevelser i forbindelse med denne anmeldelse viser, at det godt kan betale sig at være vedholdende ved mødet med ny musik, for ”Psychonolatry” er vokset til at blive et stærkt album, og ligger kvalitetsmæssigt klart over gennemsnittet for gendannede bands.

Tracklist:
01 - Psychonolatry (The Icons of God and the Mirror of the Souls)
02 - Hallucinatory Breed
03 - Bulåggna
04 - Warped
05 - Of Blood and Flesh
06 – Misanthropic Carnage
07 - Malum Intra Nos Est (Seneca I century AD)
08 - Divine Retribution
09 - Organic Desease of the Sensory Organs
10 - Bologna
11 - Premature Burial (rerecorded)
Samlet spilletid: 44:04

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Electrocution
  • Album titel: Psychonolatry
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Goregorecords
  • Samarbejdspartner: Aural Music
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.