fbpx

Destruction - Thrash Anthems II Fremhævet

Destruction - Thrash Anthems II

Som totallet i titlen fortæller, findes der en mk I udgave af "Thrash Anthems” – den udgav Destruction i 2007. Nu er de tyske veteraner klar med endnu en omgang genindspilninger af egne numre fra bandets tidligste udgivelser. Det hele er finansieret via crowdfunding platformen PledgeMusic, hvor fans har doneret penge mod at få indflydelse på hvilke numre, der skulle med på albummet.

Og jeg må sige, at de har haft en heldig hånd med at udvælge, for disse Thrash Anthems er en glimrende omgang Greatest Hits. De tre første numre er typisk Thrash Metal i højt tempo, hvor lækre guitarsoli, Schmiers rå vokal og en udmærket produktion giver en god start på albummet. Hvor åbningsnumrene er skåret over samme læst, har resten af albummet ret varierede udtryk at byde på: ”The Ritual” er tungere og mørk, det fede ”The Antichrist” har seje guitarer, mens guitarsoloen i ”Ripping You Off Blind” er spot on. Og så markerer ”Black Death” et spring tilbage til den rene Thrash fra startnumrene.

Jeg var umiddelbart lidt skeptisk over, at Destruction selv skulle skaffe midler til projektet i stedet for at kunne overbevise deres pladeselskab, men bekymringerne er grundløse; den udmærkede produktion pynter på genindspilningerne, og samtidig giver numrenes kvaliteter et glimrende billede af, hvorfor Destruction blev et af de største Thrash bands på den europæiske scene.

Tracklist:
1. Confused Mind
2. Black Mass
3. Frontbeast
4. Dissatisfied Existence
5. United By Hatred
6. The Ritual
7. Black Death
8. The Antichrist
9. Confound Games
10. Ripping You Off Blind
11. Satan's Vengeance
Samlet spilletid: 49:11

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.