fbpx

Department Of Correction / Agathocles - Split LP

Department Of Correction / Agathocles - Split LP

Er det muligt, at Department Of Correction har udgivet årets værste udgivelse? Svaret er ja. Numrene er super korte, og det falder så hurtigt til jorden, at hele verdens befolkning formår at træde ovenpå deres musik. Bandet fra Frankrig har slået sig sammen med bandet Agathocles og lavet denne plade, men det er ikke et samarbejde nogen af parterne skal være stolte af.

Department Of Correction har fået lov til at have den første halvdel af udgivelsen, som alligevel er seks numre, og de har givet Agathocles lov til at få lukket pladen. En anelse egoistisk hvis du spørger mig, men det er måske også bare en smagssag. Vi tonser igennem seks forskellige numre af DOC, som alligevel formår at gøre det så rodet og uoverskueligt, at man får lyst til at smadre sin computer ind i væggen og brænde den bagefter. Jeg synes måske, at det ret hyklerisk på en eller anden måde, da jeg selv er kæmpe Grindcore fan, og at jeg synes at det her virker til at være alt for uoverskueligt og irriterende. Agathocles formår også at fejle fuldstændig på denne udgivelse. Deres eneste nummer varer omkring de seks minutter, og virker til at være en rigtig dårlig omgang computerprogrammeret Sludge Metal. Føj for den lede! Mage til frækhed, siger jeg bare.

Jeg kan ikke anbefale denne plade til nogen, og det er noget i aldrig håber i kommer til at høre i jeres lange og dyrebare liv. Så tak for denne gang begge bands, og vi ses aldrig igen!

Trackliste
Department Of Correction:
1. Greencore Is Leaf
2. The Tank Is In The Garden
3. Suck It Up
4. Do It Like
5. Try To Set It Free
Agathocles:
1. Into My Crypts

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Department Of Correction / Agathocles
  • Album titel: Split LP
  • Karakter: Karakter: 1.0
  • Pladeselskab: Give Praise records
  • Samarbejdspartner: Grand Sounds PR
  • Genre: Grindcore, Sludge Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.