fbpx

Demersal - Death Routines

Demersal - Death Routines

Demersal er et nyt kapitel i min bog, selv om de tidligere har udgivet EP’en “To mend a yellow wound” (2017) og albummet ”Less” (2020). Nu følger bandet, der har base i København og Odense, op med endnu en EP: ”Death Routines”.
Selvom ordet Death indgår i titlen, er det indholdet langt fra Dødsmetal; bandet selv kalder stilen ”screamo/emoviolence” - en betegnelse jeg ikke har set før. Screamo-delen giver sig selv, for vokalen skriger sig voldsomt igennem hele EP’en. Det giver i sig selv numrene en aggressiv kant, uanset hvordan den ledsagende musik bidrager. Det sker hovedsageligt på to måder: Først og fremmest en let kaotisk facon, som betjener sig af elementer fra Hardcore, men som i perioder giver numrene korte boost med godt drive. Herefter overtager musikkens anden side, som rolig og nedtonet, og på den måde fungerer som et fint modstykke til de hårde elementer.
Hvor de 4 første numre ligner hinanden en del i opbygning og indhold, stikker slutnummeret positivt ud fra mængden: Ikke blot er det markant længere end resten, det er også mere harmonisk og bedre sammenhængende med en mere udtryksfuld vokal - Det giver en roligere og moden udgave af Demersals stil. Om det også fungerer over et fuldt album, kan jeg ikke sige; men på ”Death Routines” hænger tingene udmærket sammen.

Tracklist:
1.The roots have grown too strong here
2.Waking up into a fever dream
3.Suffer for each other
4.To decorate the end
5.Worry
Samlet spilletid: 11:30

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Demersal
  • Album titel: Death Routines
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: 5FeetUnder Records
  • Samarbejdspartner: 5FeetUnder Records
  • Genre: Hardcore, Rock, Post

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.