fbpx

Death Angel - The Dream Calls For Blood Fremhævet

Death Angel - The Dream Calls For Blood

Amerikanske Death Angels comeback i 2004 med den sublime skive "The Art Of Dying", var ét af årets absolut største musikalske højdepunkter... for mig, i alt fald. Siden da har bandet - til trods for interne stridigheder - fortsat ufortrødent, og er nu aktuel med dets tredje album, "The Dream Calls For Blood", siden den førnævnte "The Art Of Dying", og dets syvende album totalt set.

Jeg har altid været af den opfattelse, at Death Angel - sammen med Forbidden og Heathen - havde mere at byde på, end de øvrige thrash metal-bands igennem tiderne - inden- og udenfor Bay Area. Bandets sans for harmonier og variation mellem alt det aggressive og hidsige har resulteret i et imponerende bagkatalog, som - hvis den pinlige The Organization-skive på retfærdig vis tages ud af kontekst - bevidner et imponerende højt niveau fra de helt, helt unge dage og frem til nu. Jeg er stadigvæk af den opfattelse.

"The Dream Calls For Blood" lyder præcis, som jeg havde forventet og håbet på albummet ville lyde, og alligevel overrasker det mig. Overrasker er måske et forkert valg af ord, for Death Angel hiver ingen umiddelbare nye tricks op ad hatten. Overraskelsen består nu nok mere i, at bandet stadigvæk formår at få mig op at køre ved blot at blive ved. Death Angel er - og vil altid være - et thrash metal-band, men et forbandet eminent og kompetent et af slagsen.

Tempoet er skruet en anelse op på "The Dream Calls For Blood", men Death Angel formår at styre sikkert forbi de monotone faldgruber, og leverer atter en nuanceret og solid skive, som bare må og skal stå på hylden hos enhver musikelsker med hang til (Bay Area) thrash metal.

Tracklist:

1. Left For Dead

2. Son Of The Morning

3. Fallen

4. The Dream Calls For Blood

5. Succubus

6. Execution / Don't Save Me

7. Caster Of Shame

8. Detonate

9. Empty

10. Territorial Instinct / Bloodlust

Samlet spilletid: 47:42

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Death Angel
  • Album titel: The Dream Calls For Blood
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records / Sony Music
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.