fbpx

Davie Allan / Joel Grind - Split

Davie Allan / Joel Grind - Split

Joel Grind har altid haft mange jern i ilden; ved siden af hovedbandet Toxic Holocaust har han haft gang i flere projekter, og udgivet en del albums i disse sammenhænge. Nu udsender han igen nyt, denne gang sammen med guitaristen Davie, som er kendt for sin brug af fuzzbox og soundtracks til gamle motorcykelfilm. EP’en indeholder fire numre fordelt på to styk til hver, og Allan lægger ud.

Han indleder med lyden af motorcykler, og så kaster han sig ud i en omgang instrumental guitarrock. Åbningsnummeret ”Recycled Too” byder på en udmærket melodi, som afleveres i pænt tempo. Desværre bliver det hurtigt ensformigt, for nummeret kommer ikke rigtigt ud af stedet. Det samme gælder for efterfølgeren ”Buzz Saw Effect”, der passer 100% ind under samme beskrivelse.

De to sidste numre er signeret Grind, hvilket primært høres i den skarpere, mere metalliske lyd og de tungere rytmer. Ellers er der ikke så meget at tilføje, for selv om der er udmærket gang i sagerne, lider begge numre af den samme ensidighed, som Allans bidrag: Fraværet af vokaler lægger pres på kvaliteten af guitarmelodierne, men ingen af numrene på denne split-EP har de nødvendige kvaliteter til at gøre tingene interessante.

Tracklist:
01 Davie Allan - Recycled Too
02 Davie Allan - Buzz Saw Effect
03 Joel Grind - Peacekeeper
04 Joel Grind - The Invisible Landscape
Samlet spilletid: 10:50

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.