fbpx

Crocell - Baptized in Bullets

Crocell - Baptized in Bullets

Da Crocell trådte et skridt tilbage, og betragtede det nye materiale, de havde arbejdet på, opdagede de en tendens: Rent stilmæssigt faldt numrene i to forskellige kategorier, så man valgte at udgive dem som 2 separate EP’er. De 4 numre på emnet for denne anmeldelse, ”Baptized in Bullets”, er produceret af Quentin Nicollet i Black Sun Audio og mastered af Brad Boatright i Audiosiege.
Fra åbneren ”Chariots of Hellfire” står det klart, at Crocell har trimmet deres stil mere i retning af ren Black Metal; der er fart over feltet med blastbeats og det hele, men til gengæld er der ikke meget melodi – Den findes primært vævet ind i guitarernes tremoloanslag; det samme gælder for ”Lustrous Bayonets”, som desværre er lidt anonym. Så er det mere smæk for skillingen i ”Cauldron of Attrition”, hvor guitarerne igen både står for power og melodi. I det afsluttende ”By Demons and Devils” bliver der heller ikke lagt fingre imellem; igen blastes der løs af et godt hjerte.
Som nævn er den Sorte Metal denne gang mere rendyrket, og de 4 numre oser af tempo og power. Til gengæld er mængden af melodi til at overskue, hvilket gør musikken lidt indadvendt. Da der samtidig mangler drive og flow flere steder, rammer EP’en ikke helt Århus-bandets normale niveau.

Tracklist:
1. Chariots of Hellfire
2. Lustrous Bayonets
3. Cauldron of Attrition
4. By Demons and Devils
Samlet spilletid: 18:27

 

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Crocell
  • Album titel: Baptized in Bullets
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Crocell
  • Genre: Black Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.