fbpx

Conviction - Conviction

Conviction - Conviction

Conviction startede som et enkeltmandsprojekt for Olivier Verron tilbage i 2013, og først inden for de seneste 2 år har han udvidet besætningen til et egentligt band med fire medlemmer - I den besætning udsender bandet nu sit første album.
Efter en stille og dyster intro går det løs med Doom Metal, som leveres i den mørke udgave med meget tunge rytmer. Med til lydbilledet hører vokaler med en usædvanlig klang; både når Verron synger selv, og når han får støtte af flerstemmige kor, har de noget højtideligt over sig. Det illustreres fint i ”Castles Made Of Shame”, som indledes med a cappella vokal. At nummeret derudover byder på virkelig seje guitarer og et godt drive, trækker ikke fra. I det hele taget er det de numre, hvor man varierer udtrykket, der står stærkest på albummet. Foruden det ovennævnte markerer også ”Curse Of The Witch” sig ved kontraster i tempoet, mens ”Through The Window” også ændrer udtryk ved, at forskellige vokaler og instrumenter tegner nummeret.
I flere numre satses der ensidigt på de tunge rytmer, og det bliver hurtigt småkedeligt af lytte til. At Conviction også mestrer kunsten at fastholde lytterens interesse over lang tid, illustrerer slutnummeret ”My Sanctuary”, hvor man føler sig underholdt i samtlige 11 spilleminutter. Det er den slags kvaliteter, der kendetegner de gode Doom bands, og som gør albummet til en god debut.

Tracklist:
01. Prologue Affliction
02. Voices Of The Dead
03. Through The Window
04. Curse Of The Witch
05. Outworn
06. Wrong Life
07. Castles Made Of Shame
08. My Sanctuary
Samlet spilletid: 59:44

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Conviction
  • Album titel: Conviction
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Argonauta Records
  • Samarbejdspartner: All Noir
  • Genre: Doom Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.