fbpx

Chronosphere - Red N' Roll

Chronosphere - Red N' Roll
Jeg havde jo den udsøgte fornøjelse af, at anmelde Græske Thrash Metallers Chronosphere's forrige album fra 2014 med titlen ”Embracing Oblivion”. Der blev kvitteret med 4,5 ud af 6 stjerner for en aldeles glimrende skive, hvorfor forventningerne til bandets nye udspil ”Red N' Roll” selvsagt var pænt sat i vejret, men det skulle vise sig at blive en slem skuffelse!
 
...Hvad er der lige sket for bandet her? Stilen som er en blanding af Thrash og Rock N’ Roll skal velnok ses som et eksperiment fra bandets side – vel og mærke et mislykket et af slagsen. Det der gjorde det forrige album så fedt, var bandets fandenivoldskhed, nerve og energi i musikken, som desværre langt væk på dette album. Bevares, der er da enkelte fede riffs og andre lækkerier hist og her; såsom de fede soli samt Spyros Lafia's vokal som stadig er enormt charmerende, men musikken fænger bare slet ikke på samme måde. 
 
Så ”Red N’ Roll” ender med at være et album som slet ikke lever op til mine forventninger, da det er en noget rodet blanding af Thrash og Rock N’ Roll”, hvor riffene flirter alt for meget med det mere rockede groove, og slet ikke passer til deres ellers så fede Thrash Metal, som var så forrygende på forgængeren. Øv for en skuffelse, og man kan kun håbe de finder tilbage på sporet på næste album.
 
Tracklist:
1. Alu Card 
2. Demonized 
3. Before it's gone 
4. Picking up my pieces 
5. Be the best 
6. The force to put an end 
7.  Honest to kill 
8. Wolves out of cage 
9. Warriors 
10. Portal to the underworld 
Samlet spilletid: 40:25
 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.