fbpx

Cadaver - Edder & Bile

Cadaver - Edder & Bile

Den første udgave af Cadaver lukkede og slukkede i 1992, men for Anders Odden var det ikke ovre; derfor har han flere gange genoplivet bandet for en kortere eller længere bemærkning. I den seneste inkarnation har han teamet op med trommeslageren Dirk Verbeuren, som har spillet i utallige bands, men nu er mest kendt fra Megadeth.
Det står hurtigt klart, at Cadaver mener noget med dette come back, for efter lidt dyrisk rallen hamrer bandet døren ind hos lytteren med et cirkelspark af en åbner: ”Morgue Ritual” er fuld power fra start, men nummeret har også drive og groove. De positive tendenser fortsætter i de næste numre, hvor først Jeff Becerra fra Possessed og dernæst Massacres Kam Lee giver en hjælpende hånd på vokalsiden.
Men også resten af albummet afvikles i opskruet tempo, og med Oddens vrede vokal oveni lever de fint op til titlen, som kan oversættes til ”edder og galde”. Begge medlemmer får også demonstreret, at de både er dygtige musikere og ditto sangskrivere. Samtidig er det hele godt hjulpet på vej af en produktion, som giver plads til alle instrumenter, og samtidig fastholder en skarp lyd på alle elementer.
”Edder & Bile” byder en stærkt omgang Dødsmetal, og der er al mulig grund til at ønske Cadaver velkommen tilbage – jeg er klar til mere fra dén kant!

Tracklist:
1. Morgue Ritual
2. Circle of Morbidity (feat. Jeff Becerra)
3. Feed the Pigs (feat. Kam Lee)
4. Final Fight
5. Deathmachine
6. Reborn
7. The Pestilence
8. Edder & Bile
9. Years of Nothing
10. Let Me Burn
Samlet spilletid: 31:25

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Cadaver
  • Album titel: Edder & Bile
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.