fbpx

Blues Pills - Devil Man Fremhævet

Blues Pills - Devil Man

Man skulle tro, at interessen for alt 60’er- og 70’erlydende (heavy) rock efterhånden havde aftaget. Det er trods alt en tre år siden svenske Graveyard gik fra at spille for få publikummer til at spille udsolgte koncerter. Pladeselskaberne har dog tilsyneladende ingen planer om at sætte bremserne i endnu, og gigantiske Nuclear Blast, som har siddet med nogle af de absolut stærkeste kort på hånden under hele denne såkaldte retro-bølge, udgiver nu EP’en ”Devil Man” med amerikanske/franske/svenske (!) Blues Pills.

Blues Pills’ primære styrke er bandets svenske islæt i form af sangerinden Elin Larsson. Jesus fuckin’ Christ, dén kvinde kan synge! Larssons vokal er ikke helt ulig Mlny Parzons’ ditto. Skal jeg trække på referencer længere tilbage end Parsonz og Royal Thunder, så lyder Larsson som en lidt mindre rock’et og meget mere soul’et Janis Joplin. Larssons sjælefulde vokal bakkes op af nogle bundsolide kompositioner, der får Blues Pills til at fremstå stilsikre, kompetente og – vigtigst – autentiske.

”Devil Man” er bandets anden EP og er hensigten, at den skal agere appetitvækker for et kommende album, så virker den helt efter hensigten. Jeg er i alt fald sulten efter mere!

Med tiden vil de almene – for mangel på bedre ord – pladeselskaber miste interessen for og stoppe deres støtte til alle disse bands, som gør sig i det okkulte og psykedeliske, og de bedste vil højst sandsynligt finde støtte hos The Church Within Records, Rise Above Records og lignende. Blues Pills har med ”Devil Man” bevist, at bandet meget vel kunne være blandt de bedste.

Tracklist:

1. Devil Man

2. The River

3. Time Is Now

4. Dig In

Samlet spilletid: 16:57

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.