fbpx

Bloodsucking Zombies From Outer Space - All These Fiendish Things

Bloodsucking Zombies From Outer Space - All These Fiendish Things

Mængden af ny musik, som er tilgængelig for anmeldelse, er enorm, og overstiger langt hvad vi kan overkomme her på redaktionen. Derfor er det nødvendigt at prioritere, og jeg må indrømme, at jeg tøvede ved denne skive fra østrigske Bloodsucking Zombies From Outer Space (BZFOS) indtil jeg så genren Horror Punk – det måtte jeg undersøge nærmere. Et blik ned over tracklisten forstærkede min nysgerrighed; med de titler er der basis for en meget voldsom omgang Punk.

Og ja, bandets tekster er ret så saftige, men så er det også slut med alt, der kan retfærdiggøre begrebet horror. Det eneste skræmmende ved det hele er nemlig, hvor ufarlige BZFOS er – det hele er fest og spas. Musikken er nemlig ikke den rå Punk, jeg havde håbet på, men en poppet omgang Party Punk med fængende omkvæd og højt synge-med-potentiale. Sammen med den næsten polerede produktion fjerner det ethvert tilløb til noget truende og farligt.

Skuffelsen over de ikke-indfriede forventninger kunne have resulteret i en nedsabling af albummet, men det ville være unfair. Ret beset gør BZFOS det nemlig upåklageligt, der er ikke noget at udsætte på hverken vokaler eller musik - 8 albums i løbet af de seneste godt 15 år har tømret bandets godt sammen. Derfor er ”All These Fiendish Things” et okay album, bare ikke hvad jeg havde ventet.

Tracklist:
01. Prelude
02. This Ain´t No Halloween Costume
03. Bela Kiss
04. Good Guy Rag Doll
05. Nice Day For An Exorcism
06. Janet Leigh
07. Night Flier
08. Sleepaway Camp ´95
09. Rebel Heart
10. Rock´n´Roll Vampires
11. Don´t Answer The Phone
12. Helluzinations
13. Gods Own Mistake
Samlet spilletid: 43:21

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.