fbpx

Aviana - Epicenter

Aviana - Epicenter

Göteborg i Sverige er hjemsted for Aviana, og herfra markerede de sig første gang i 2017, hvor debutalbummet ”Polarize” blev udgivet. Nu er de fem svenskere tilbage med album nummer to, der samtidig giver debut til frontmanden Joel Holmqvist, som erstattede Marcus Vik sidste år.

Albummet er udgivet på Nuclear Blast Records’ sublabel Arising Empire, og så er det ikke overraskende at det er Metalcore, der møder lytteren efter at have trykket Play. Genren afvikler svenskerne helt efter manualen, så melodiske afsnit med ren vokal og fine kor battler med mere hårdtslående dele, hvor der er mere knald på instrumenterne, og vokalen brøler igennem.

Jeg ved ikke, om det er Göteborgs historiske forkærlighed for melodisk Metal, der smitter af, men det er de melodiske passager, der står stærkest på albummet. Her synger Holmqvist solidt, og når materialet tillader det, får han skabt nogle udmærkede stemninger. Desværre bliver han ofte ladt i stikken fordi materialet ikke har tilstrækkelige kvaliteter til, at de bliver mindeværdige.

Her kunne de hårde passager redde dagen med en hjælpende hånd, men det lykkes ikke rigtigt. Godt nok er der fint med power i sagerne, men rigtig godt bliver det aldrig. Et eller andet sted minder det om når man forsøger at redde en kedelig gryderet ved at hælde Tabasco i – det bliver godt nok stærkere, men er stadig mindst lige så uinteressant som før. ”Epicenter” er derfor et udspil, som hurtigt vil være glemt, i hvert fald hos mig.

Tracklist:
1. My Worst Enemy
2. Red Sky
3. Altitude Sickness
4. Erased
5. Heavy Feather
6. Look Away
7. Celosia
8. Frail
9. Melancholia
10. Hidden
11. Ikigai
12. More Than A Name
Samlet spilletid: 46:09

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.