fbpx

Archspire - Bleed the Future

Archspire - Bleed the Future

Egentlig havde jeg samlet alle de anmeldelser sammen, som jeg kunne overkomme det næste stykke tid, men da et nyt udspil fra Archspire tikkede ind, kunne jeg ikke lade det ligge – dertil var oplevelserne med bandets to seneste albums ”The Lucid Collective” og ”Relentless Mutation” alt for positive.
Og den stime fortsætter canadierne, for med "Bleed the Future” har de igen skabt et album langt ud over det sædvanlige. Stilen er igen überteknisk Dødsmetal, hvor man helt automatisk måber over bandets kunnen: Det vanvittige tempo, de afsindige breaks og den tilsyneladende ubesværede måde, det hele sker på, er virkelig imponerende. Men ret beset er der noget sygt over at fascineres over 5 voksne mænd, der blærer sig i godt en halv time, og som oftest bliver Metal med hovedvægten lagt på det tekniske hurtigt ensformigt; efter et par numre begynder jeg normalt at kede mig – men hvorfor så ikke her? Jeg tror, at det primært skyldes den store bredde i musikken: Når det første WOW! har lagt sig, opdager man andet end diamanthård Death Metal, for numrene indeholder mere melodi, end det umiddelbart lyder til; både i flotte soli og flettet ind mellem de øvrige ingredienser. Og så er opvisningen ikke et mål i sig selv for Archspire, den fremstår meget mere som et middel til at få helheden frem.
Albummet er som en energibar blendet med proteinshake og skyllet ned med Redbull; det er som en halv times rutsjebanetur med bind for øjnene, så man bare følger med – det er vildt, det er smukt, det er vanedannende! Så hvis ikke du giver "Bleed the Future” et lyt, er det din egen skyld – Det er en oplevelse!

Tracklist:
1. Drone Corpse Aviator
2. Golden Mouth of Ruin
3. Abandon the Linear
4. Bleed the Future
5. Drain of Incarnation
6. Acrid Canon
7. Reverie on the Onyx
8. A.U.M.
Samlet spilletid: 31:35

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.