fbpx

Altar of Oblivion - The Seven Spirits

Altar of Oblivion - The Seven Spirits

Når man ser på det tredje album fra Altar of oblivion, er det svært at komme udenom tallet syv: Det indgår i titlen, albummet indeholder syv numre, og der er gået syv år siden Aalborg bandet udsendte forgængeren ”Grand Gesture of Defiance”. Udgivelsen er igen lagt i hænderne på amerikanske Shadow Kingdom Records.

De syv numre er i Doom kategorien; ikke den allertungeste version, for der er også plads til temposkift og melodiske passager til gavn for langtidsholdbarheden. Den blev ellers alvorligt udfordret under mine indledende gennemlytninger pga. en noget speciel tilgang til vokalen. Sangeren Mik Mentor kører en ultra alvorlig og meget højtidelig stil, som jeg i første omgang fandt irriterende, specielt fordi den flere steder næsten spænder ben for sig selv. Men efterhånden begyndte vokalen at passe til musikken, og selv om jeg ikke er hooked på den, så er den med til at markere Altar of Oblivions lyd.

Musikken følger mere gængse veje, og gør mindre væsen af sig – ikke fordi den mangler energi, men fordi numrene kun i korte sekvenser markerer sig for alvor. Bedst fungerer det i ”Gathering at the Wake”, hvor uptempo sekvenser skaber en udmærket dynamik. Mere af den slags havde hævet albummets niveau og givet en bedømmelse over de tre stjerner, som ”The Seven Spirits” høster.

Tracklist:
01 Created in the Fires of Holiness
02 No One Left
03 Solemn Messiah
04 Gathering at the Wake
05 Seven Spirits
06 Language of the Dead
07 Grand Gesture of Defiance
Samlet spilletid: 40:53

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.