fbpx

All Time Low - Future Hearts

All Time Low - Future Hearts

På “Future Hearts” bliver vi præsenteret for fire gæve amerikanske gutter, der tilsammen danner bandet All Time Low. Selvom jeg aldrig mindes at have hørt noget af deres musik, har de imidlertid eksisteret siden 2003 og udgivet fem studiealbums før dette. De har desuden turneret med blandt andre Set It Off, som jeg selv er ret begejstret for.

Og det er også meget den samme stil, All Time Low lægger for dagen. Det er den der lidt ”happy-go-lucky” agtige pop-punk stil, i et tekstunivers der kredser om de svære ting i livet. Og selvom den slags ofte kan blive en anelse for banalt og tandløst – efter min mening – så synes jeg, at All Time Low formår at levere nogle ganske hæderlige numre i løbet af albummets 47 minutter. Nuvel, det ER pænt og en smule kliche, men det gør mig nu alligevel i godt humør. Åbningsnummeret ”Satellite” er en rigtig fin lille sag med tung guitar og simpel lyrik. Og så er popballet eller åbnet, med numre som ”Kicking And Screaming” og ”Something’s Gotta Give”, der er ægte up tempo pop-punk melodier, og som jeg egentlig ikke synes er så spændende endda. Ved skæring nummer fire sker der dog noget med ”Kids In the Dark”, der har lidt dystre undertoner og et kraftfuldt omkvæd. Og denne stil klæder virkelig bandet. Også ”Runaways” og ”Cinderblock Garden” er super fede numre med en virkelig intens energi i omkvædene, der giver mig lyst til at skråle med af fuld hals. Og jeg kan nu også godt lide det, når bandet skruer tempoet helt ned, som på ”Tidal Waves” og forsanger Alex Gaskarth synger ”you don’t know me at all” og pigehjerter uden tvivl smelter på stribe. Bortset fra det, har den gode Gaskarth en rigtig god stemme, både her og når han er i det mere rockede hjørne. Resten af bandet spiller også ganske fint og ganske upåklageligt.

Jeg synes faktisk at ”Future Hearts” er en udmærket skive med nogle fine melodier og velskrevne sange. Der er som sådan ikke noget særligt anderledes eller ekstraordinært over det All Time Low gør, men er man til genren, så synes jeg bestemt man skal unde sig selv dette album. For de er bestemt et af de bedre bands i pop-punk genren, og om ikke andet så bliver man i hvert fald i godt humør af at lytte til All Time Low, og det er nu heller ikke at kimse ad i min optik.

Track list:
1. Satellite
2. Kicking And Screaming
3. Something’s Gotta Give
4. Kids In The Dark
5. Runaway
6. Missing You
7. Cinderblock Garden
8. Tidal Waves
9. Don’t You Go
10. Bail Me Out
11. Dancing With A Wolf
12. The Edge Of Tonight
13. Old Scars / Future Hearts
Samlet spilletid: 47:00

 

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.