fbpx

Aliceissleeping - Completely Fine

Aliceissleeping - Completely Fine

Aliceissleeping er er et nyt navn fra London, UK, som består af Alice Dionis (Vokal & Bas), Jon Hare-Winton (Trommer) og Dan Murroni (Guitar). De tre udsendte EPen ”Space Wanders & Bleeding Hearts” i 2018, og følger nu op med deres første album.
Her præsterer de en omgang frisk Rock i Indie-klassen, hvor produktionen ikke er overdrevet, og man i stedet koncentrerer sig om musikkens energi. Alice Dionis bringer sig automatisk i centrum, for udover at lægge navn til bandet, leverer hun også en udmærket vokal med fin spændvidde. Flere steder minder hun mig om Gwen Stefani fra tiden i No Doubt, men hun kan også bevæge sig op i de øverste oktaver, som det sker i ”Twilight”.
Musikken er frisk og har et udmærket drive, men det er som om, at man lægger bånd på sig selv; især albummets første 4-5 numre efterlader dette indtryk. Men fra albummets midte og frem er det som om, at der gradvist slækkes på restriktionerne; numrene får mere bid, og der kommer mere power. Det hele kulminerer i ”Negotiating Sex”, som bare er et fedt rocknummer med stærkt drive og et godt omkvæd.
Den lidt tilbageholdende start gør, at man skal gennemlytte albummet et par gange, før det hele sidder i skabet, men så fungerer det også. Aliceissleeping er et band, som jeg gerne vil se live, for jeg fornemmer, at de tre slipper vildskaben løs på scenen. Men albummet viser også, at bandets navn er misvisende, for Alice sover bestemt ikke! Til gengæld dækker albumtitlen meget godt – denne debut er Completely Fine!

Tracklist:
01. Outsiders
02. Felix
03. Over And Over Again
04. Twilight
05. Scary Mary
06. Alien
07. Not Cool
08. Negotiating Sex
09. Lost Girls
Samlet spilletid: 38:02

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.