fbpx

Aeon - God Ends Here

Aeon - God Ends Here

Jeg troede bare, at jeg havde misset en udgivelse eller to, men den er go’ nok: ”God Ends Here” er det første album fra Aeon siden svenskerne udgav ”Aeons Black” i 2012! Som for så mange andre bands skyldes den lange pause justeringer i besætningen: Foruden nye musikere til håndtering af bas og trommer, er guitaristen Daniel Dlimi vendt tilbage.
Et kig på tracklisten med hele 16 posteringer indikerer et meget langt album, men det holder ikke stik. De 5 af numrene er nemlig korte mellemspil med store arrangementer for kor og orkester, der giver en filmagtig stemning. Disse er placeret ind imellem en stribe numre, der stilmæssigt er som jeg husker det fra Aeon: Klassisk, gedigen Dødsmetal.
Som forventet lægges der godt ud med ”Liar´s Den” og ”Let It Burn”, der begge afvikles i meget højt tempo og godt med power. Herfra er det som om, at musikken mister lidt af sit drive til fordel for en lidt knudret og utilgængelig stil; i de hurtige passager kører det stadig fint, men resten er ikke så direkte, som jeg ønsker det. Resultatet er, at både energien og min interesse tager sig en tur i rutsjebanen igennem numrene, og det trækker oplevelse i den gale retning. Vi skal helt hen til det fede slutnummer ”Queen Of Lies” for at finde retlinet drive uden knuder.
At dette comeback fra Aeon tager nye retninger i stedet for at fortsætte det kendte, er et udmærket valg; jeg havde gerne hørt en mere ligefrem stil uden de mange knuder.

Tracklist:
1. The Nihilist
2. Liar´s Den
3. Let It Burn
4. Orpheus Indu Inferis
5. Church Of Horror
6. Deny Them Eternity
7. Forsaker
8. Into The Void
9. God Ends Here
10. Severed
11. Just One Kill
12. Mephistopheles
13. Let The Torturing Begin
14. Despise The Cross
15. Overture: Magnum Reginae
16. Queen Of Lies
Samlet spilletid: 49:38

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Aeon
  • Album titel: God Ends Here
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Pladeselskab: Metal Blade Records
  • Samarbejdspartner: Metal Blade Records
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.