fbpx

Act of Cohesion - Six Degrees of Subversion Fremhævet

Act of Cohesion - Six Degrees of Subversion

Aalborg-bandet Act of Cohesion startede i 2012, og har udsendt EP’er i 2013 og 2015, så de følger deres udgivelsesfrekvens med det nye udspil, som har fået titlen ”Six Degrees of Subversion”, og med en spilletid på godt 31 minutter enten kan betragtes som en lang EP eller et kort album.
Act of Cohesion starter i deres vanligt thrashede stil, hvor ”Annihilation” nyder godt af melodiske elementer, særligt i starten. Det melodiske er også i højsædet i det efterfølgende ”Bloody Hands”, som med et stærkt omkvæd hurtigt bliver en ørehænger – samlet set er nummeret udspillets bedste.

At tingene ikke fungerer for bandet, når det glipper med det melodiske, viser ”A Walk Among the Tombstones” og ”Looking for the Keys to the Empire”. I begge numre mangler der spænding i omkvædet, og så ender de begge halvkedeligt, trods pæn power i musikken.
Måske er det derfor, at der satses på det sikre i det afsluttende ”We Are the Same” – nummeret er ret traditionelt opbygget, men afsluttes med en fin lille guitarmelodi, som afrunder udspillet på helt stille facon.

Betragtet udefra rammer ”Six Degrees of Subversion” et godkendt niveau, men bedømmelsen spænder over store udsving i de enkelte numres kvaliteter. Det trækker lytteoplevelsen både op og ned, og er noget bandet bør arbejde med fremadrettet.

Tracklist:
01: Annihilation
02: Bloody Hands
03: A Walk Among the Tombstones
04: Sometimes
05: Looking for the Keys to the Empire
06: We Are the Same
Samlet spilletid: 31:29

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Act of Cohesion
  • Album titel: Six Degrees of Subversion
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Self Release
  • Samarbejdspartner: Act of Cohesion
  • Genre: Thrash Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.