fbpx

Accept - Too Mean To Die

Accept - Too Mean To Die

Da Accept har været en stor del af min musikalske opvækst, er det altid interessant, når bandet udgiver nyt, også selvom det er længe siden, de har imponeret mig. Nu er veteranerne klar med deres studiealbum nummer 16.
Åbneren ”Zombie Apocalypse” viser Accept som jeg husker og elsker dem: Skarpe guitarriffs, en stærk vokal og et stærkt drive – alt sammen præsenteret i en flot produktion. Det efterfølgende titel nummer byder på mere fra samme skuffe, bare i højere tempo – SÅDAN!
Og det var så det, for så falder niveauet betragteligt, og holder sig der på resten af albummet. Musikken er uinspireret og gentager gammelkendte ideer, og teksterne er banale med udlevering af internettets hurtige vej til berømmelse i ”Overnight Sensation” som en kærkommen undtagelse. Det giver et kedeligt udtryk, som end ikke Wolf Hoffmanns solo i ”Symphony Of Pain” med citater fra Beethovens femte og niende symfonier kan rette op på.
Jeg står derfor tilbage med en lidt træls smag i munden, for "Too Mean To Die” minder lidt for meget om et defekt nytårsbatteri: De to første skud brager højt op og oplyser himlen i mange farver, mens de resterende ikke når meget over parcelhusenes tagryg. Det er ikke det niveau, jeg forventer fra fordums helte, og jeg har svært ved at tro det, når Mark Tornillo synger ”The best is yet to come”.

Tracklist:
1. Zombie Apocalypse
2. Too Mean To Die
3. Overnight Sensation
4. No Ones Master
5. The Undertaker
6. Sucks To Be You
7. Symphony Of Pain
8. The Best Is Yet To Come
9. How Do We Sleep
10. Not My Problem
11. Samson And Delilah
Samlet spilletid: 52:11

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Accept
  • Album titel: Too Mean To Die
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Nuclear Blast Records
  • Samarbejdspartner: Nuclear Blast Records
  • Genre: Heavy Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.