fbpx

A Fear Called Treason - To Infest the Wound

A Fear Called Treason - To Infest the Wound

A Fear Called Treason er et ungt tysk band, hvis udgivelse er set frem til. Deres demo blev simpelthen udsolgt, og derfor var det naturligt, at disse 5 unge gutter fik en kontrakt rimelig hurtigt. De lægger for med en Ep og 5 numre med en samlet spilletid på lige over 17 minutter.

Ep'en viser hurtigt, at vi har med et sammenspillet band at gøre. Til trods for deres unge alder, viser de overskud og overblik. Produktionen er nærmest klinisk blottet for alle "skrat og bulder" lyde, og egentlig sidder jeg og håber lidt på, at deres næste udgivelse bliver lidt mere beskidt. Og spændende...

Disse 5 numre viser faktisk også, til trods for det gode teamwork, at AFCT mangler lidt udvikling i sangskrivningen. Deres skæringer er sgu en tand for kedelige... Og så er der vokalen. En lidt skinger og hvinende vokal (Altså ikke black-skinger). Den bliver træls i længden, og lidt mere variation på den front ville også være at foretrække.

Til sidst skal trommeslageren lige have et par ord med på vejen: Han er fint teknisk orienteret. Han spiller faktisk drøn solidt. Bare ikke når der skrues op for tempoet. Der falder han sgu igennem. Duga-duga (Typisk thrash tempo) kan han sgu ikke spille, og det irriterer mig grænseløst! Resten har han ellers godt styr på.

Kort sagt, er denne Ep sgu en tand for kedelig for undertegnede, og hvis AFCT skal gøre sig gældende på en evigt udvidende metal scene, skal de sgu gå i tænkeboks. Deres debut er simpelthen for "kopieret" og "hørt før".

Tracklist:
01: Her Private Hell
02: Death Routine
03: The Circle
04: To This World's End
05: The Fear Dilemma

Total Spilletid:17:19 Minutter

 

Revolution Music vil gerne takke Beniihana Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: A Fear Called Treason
  • Album titel: To Infest the Wound
  • Karakter: Karakter: 2.0
  • Pladeselskab: Beniihana Records
  • Samarbejdspartner: Beniihana Records
  • Genre: Drone Metal, Noise

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.