fbpx

NimbWits - To Punk Or Not To Be Fremhævet

NimbWits - To Punk Or Not To Be

Normalt når man støder på debuterende Punkbands er der tale om knægte i gymnasiealderen, som skal udtrykke deres vrede ovre forældregenerationen og dennes mange fejl, men NimbWits er anderledes: Startet af den tidligere Artillery-trommeslager Carsten Nielsen sætter bandet sig nemlig for at vise, at man godt kan spille rigtig Punk, selv om man har rundet de 50.

Og det gør de med stort engagement, for når der først er talt 1-2-3-4 går det bare derudaf i frisk tempo. Og selv om titlen indikerer Punk som et spørgsmål om liv og død, er det tydeligt at NimbWits spiller for at have det sjovt – det understreges også af titler som ”Gotta Keep Drinking”, ”Punks On Wheels” og ”Boys Night Out”. Hovedparten af spilletiden tilbringes således i godt humør, ikke mindst fordi omkvædene er nemme at skråle med på. Det gælder ikke mindst ”Grim Reaper”, som trods den alvorlige titel er Party Punk og ”Punk & Disorderly”, som foruden en fed guitarmelodi også har plads til både Wo-ow-kor og Oy!-råb. De følges op med sækkepibe i bedste Dropkick Murphys-stil i ”St. Martins”, men at det hele ikke er fis og ballade markeres i "Rape The Truth”, som er et regulært Metalnummer.
Samlet set får NimbWits vist, at selv om dåbsattesten siger noget andet, kan man godt være en ung punk indeni. Man kan måske argumentere for, at spilletiden er i overkanten, men bandets spilleglæde og friske numre gør mig i så godt humør, at jeg smider 4 stjerner efter debutskiven her.

Tracklist:
1. Gotta keep drinking
2. Sleaze me please
3. Punks on wheels
4. 3 wise men
5. Shock system
6. Crowd control
7. Boys night out
8. The Grim Reaper
9. Moral decay
10. Punk & disorderly
11. St. Martins
12. Rape the truth
13. Degenerated
Samlet spilletid: 41:11

Yderligere information

  • Band/Kunstner: NimbWits
  • Album titel: To Punk Or Not To Be
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Schizophrenic Inc. Records
  • Samarbejdspartner: Schizophrenic Inc. Records
  • Genre: Punk

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.